open-navfaktor-logo
search
Defanzivac Arsenala
Sead Kolašinac na listi želja italijanskog velikana
Da u cijeloj priči ima istine najbolje govori izjava Giuseppea Marotte koji je pred utakmicu s Napolijem kazao kako su Interu neophodni veznjak i bočni fudbaler
08.01.2020. u 08:26
get url
text

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac svojim partijama u 2019. godini "kupio" je novog menadžera Arsenala Mikela Artetu.

Nedavno se Zmaj dovodio u vezu s Napolijem i Romom, a kako piše Tuttomercato, defanzivac Topnika navodno je želja Intera, koji poslije 18 kola zauzima lidersku poziciju sa 45 bodova.

Nerazzurri ove sezone igraju sjajnom pod komandnom palicom Antonija Contea, koji je na početku sezone u svojim redovima želio Edina Džeku, no izgleda da je sada "bacio oko" na drugog bh. reprezentativca.

Da u cijeloj priči ima istine najbolje potvrđuje izjava Giuseppea Marotte koji je pred utakmicu s Napolijem kazao kako su Interu neophodni jedan veznjak i jedan bočni fudbaler, a jasno je da je Kolašinac jedna od opcija za tu poziciju.

Prvi kontakti navodno su već ostvareni, a ključna je bila dobra partija Zmaja u pobjedi nad Manchester Unitedom prije sedam dana.

Kolašinac je ove sezone standardan u timu s Emiratesa, što će Interu svakako otežati realizaciju ovog transfera.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.