VEZANI TEKST - Šokantne tvrdnje Miljana Vujovića u sudu: Sa Bajčetićem sam trebao pripremiti teren za ubistvo Vukote Govedarice?! 

Savić je rekao da, nakon što su tokom suđenja Miljanu Vujoviću, isplivale informacije da je Vujović sa još jednim osobom, po nalogu treće osobe, pripremao teren za likvidaciju Govedarice, nadležni organi moraju reagovati.

- Tražimo da se utvrdi da li je Vujović tokom svjedočenja u Okružnom sudu Banja Luka govorio istinu, kada je rekao da je 2016. pripremamo teren za likvidaciju Govedarice koji je u to vrijeme bio šef Kluba SDS-a u NSRS-u. Ako jeste onda se moraju pronaći i razotkriti ko su nalogodavci - rekao je Savić.

On kaže da SDS, poučen ranijim lošim iskustvima, ima mnogo razloga za zabrinutost kada je u pitanju efikasan rad institucija koje su dužne da adekvatno sankcionišu počinioce krivičnih djela.

- Svi dobro znamo šta se desilo nakon ubistva potpredsjednika SDS-a Branislava Garića koje se desilo prije 12 godina i kakav je bio epilog tog ubistva - podsjetio je Savić, saopćio je SDS.