open-navfaktor-logo
search
Stiže SPAL
Schick ili Džeko: Di Francesco odlučio ko će predvoditi napad Rome
Vučica danas od 15 sati juri po četvrtu prvenstvenu pobjedu u nizu 
20.10.2018. u 13:46
get url
text

Fudbaleri Rome od 15 sati na rimskom Olimpicu dočekuju SPAL u 9. kolu Serie A. Vučica je u seriji od tri pobjede, a danas će imati priliku da dođu do četvrtog trijumfa.

Rimljani su apsolutni favoriti i prema kladionici MOZZART. Kvota na pobjedu Rome je 1.30, na remi 5.70, dok se na pobjedu gostiju nudi kvota 9.00.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 1.85, ili da će Roma ostvariti Duplu pobjedu (pobjeda Rome u prvom i drugom poluvremenu) sa kvotom 2.40. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Eusebio Di Francesco, trener Rome, odredio je sastav za današnji meč. Napad Vučice predvodit će Edin Džeko, kapiten Zmajeva. Italijanski stručnjak "vagao" je između Patrika Schicka i našeg golgetera, ali je odluku donio još sinoć, kada češkog fudbalera nije uvrstio u tim koji će konkurisati za današnji meč.

Inače, Džeko je u odličnoj formi, što potvrđuju i brojke. U posljednje četiri utakmice postigao je šest golova.

Roma će protiv SPAL-a nastupiti u sastavu:  Olsen, Florenzi, Fazio, Marcano, Lu. Pellegrini, Nzonzi, Cristante, Čengiz Under, Lo. Pellegrini, El Shaarawy, Džeko.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.