Kakva-takva utjeha izabranicima selektora Slobodana Starčevića može biti pobjeda nad Belgijom (3:2) u posljednjem kolu netom završenog kvalifikacionog ciklusa, a i zahvalnice iz susjedstva, s obzirom na to da smo ovim trijumfom U-21 reprezentaciji Hrvatske "ovjerili" vizu za učešće na narednom kontinentalnom šampionatu.

Sve golove u pobjedi našeg tima dali su igrači koji nastupaju u srbijanskoj Super ligi. Prvi i treći gol za mlade Zmajeva postigli su fudbaleri Čukaričkog Milan Savić i Stefan Kovač, a pogodak za 2:1 bio je djelo Ševkije Resića, koji kao posuđeni igrač Sarajeva brani boje Novog Pazara.

Strijelac gola kojim je BiH u 29. minuti stigla do izjednačenja bio je Stefan Savić, Bijeljinac koji je fudbalsku naobrazbu stekao na Marakani, u omladinskim selekcijama Crvene zvezde. No, za razliku od drugih fudbalera rođenih u Semberiji, Savić još od kadetskog uzrasta nastupa za selekciju zemlje u kojoj je rođen.

- To je stvar odrastanja. Ja sam iz Bijeljine, osjećam da je normalno to da igram za ovu državu, ovaj grb... Dok sam bio mlađi, bilo je nekih priča i oko Srbije, ali odlučio sam ovako i ne kajem se. Dao sam ovoj reprezentaciji, koliko je i ona meni. Ne mislim mijenjati dres - kazao je Savić u razgovoru za portal Reprezentacija.ba.

Podsjećanja radi, Savićevi sugrađani, poput Mihajla Ristića, Dejana Joveljića, Svetozara Markovića i Luke Jovića izabrali su Srbiju, no kod krilnog napadača očito dileme nije bilo.