open-navfaktor-logo
search
Riječi hvale
Savez zahvalio navijačima: Izvedba na Ernst Happelu bila je u duhu bečkog valcera
Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili zadnji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala
16.11.2018. u 09:18
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine ima najbolje navijače na svijetu. Zmajeve je sinoć u Beču na Ernst Happel stadionu bodrilo 20.000 fanova iz cijelog svijeta.

Svi zajedno na kraju su proslavili veliki uspjeh i plasman u evropsku elitu. Zahvalnost navijačima iskazao je i Nogometni/Fudbalski savez BiH.

- Sinergija navijača na tribinama i igrača na terenu stadiona Ernst Happel u Beču bila je prevaga koja je sinoć polučila pozitivan rezultat i donijela veliku radost u domove svih Bosanaca i Hercegovaca.

Vi ste još jednom pokazali da ste najbolji kada je najpotrebnije. Naši momci su imali snage, a vi ste im udahnuli energiju kojom ste im obilato pomogli da iznesu ovako tešku utakmicu do kraja. Time je sreća i veća, jer samo snagom kolektiva možemo graditi uspjeh.

Izvedba naših navijača na stadionu bila je u duhu bečkog valcera, a radost posljednjeg naklona završetkom predstave pripala je našim igračima. Prevalili ste kilometre, potrošili svoje vrijeme, uložili zadnji atom snage da budete dijelom historije ispisane na travnjaku bečkog stadiona. Iskreno vam hvala!

Jedno poglavlje je apsolvirano, idemo dalje u nove pobjede. Snovi nisu neostvarivi kada smo jedinstveni! - poručili su iz N/FSBiH na zvaničnoj web stranici.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.