open-navfaktor-logo
search
Ima nade
Sastanak u Rimu: Kakav odgovor je selektor Zmajeva dobio od Senada Lulića?
Bajević je svjestan da bi Lulić svojom kvalitetom mogao pomoći Zmajevima u baražu za EURO
13.01.2020. u 15:17
get url
text

Senad Lulić, kapiten Lazija, u narednim danima trebao bi se izjasniti hoće li se vratiti u fudbalsku A reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ovo je, prema nezvaničnim informacijama, epilog sastanka koji je naš fudbaler jučer održao sa delegacijom Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH u kojoj su bili selektor Duško Bajević, predsjednik Elvedin Begić, te Zvjezdan Misimović i Elmir Pilav.

Bajević je svjestan da bi Lulić svojom kvalitetom mogao pomoći Zmajevima u baražu za EURO koji ćemo igrati u martu (polufinale 26. marta protiv Sjeverne Irske i eventualno finale pet dana kasnije protiv boljeg iz duela Slovačka - Republika Irska).

Međutim, naš fudbaler nije dao konkretan odgovor, a zatražio je vremena da razmisli o svemu. Svakako, to je pomak, s obzirom na to da nije odbio Bajevićev prijedlog o povratku u dres Zmajeva, od kojeg se oprostio 29. decembra 2017. godine (odigrao 57 utakmica i postigao četiri gola).

Bajević, Begić, Misimović i Pilav u subotu su imali sastanke i sa Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem, a sinoć su sa tribina Olimpica gledali derbi u Rimu (Juventus savladao Romu sa 2:1).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.