open-navfaktor-logo
search
Stiže Atletico
Sarri ne može izbjeći pitanja o Ronaldu, o Pjaniću ni riječi
Strateg Stare dame je naglasio kako će sastav diktirati zdravstveni bilten njegovih fudbalera, a osim Ronalda pod znakom pitanja su De Ligt i Bernardeschi
25.11.2019. u 14:18
get url
text

U meču petog kola Lige prvaka fudbaleri Juventusa će ugostiti Atletico Madrid, a prvi ovosezonski duel dva tima okončan je s 2:2, iako je italijanski prvak vodio s 2:0 sve do 70. minute susreta.

Na zvaničnoj press konferenciji Maurizio Sarri je opet odgovarao na pitanja vezana za njegov odnos sa Cristianom Ronaldom.

- Moj odnos sa Ronaldom je dobar. Ako je fudbaler koji je osvojio mnogo toga ljut zbog izmjene to znači da još ima motivacije, što je nešto jako pozitivno - rekao je Sarri, te dodao:

- Cristiano je jučer trenirao sa saigračima. Čini se da njegovo fizičko stanje napreduje, ali ćemo danas i sutra imati vremena da procijenimo koliko je spreman.

Strateg Stare dame je naglasio kako će sastav diktirati zdravstveni bilten njegovih fudbalera, a osim Ronalda, De Light i Bernardeschi su pod znakom pitanja.

Sarri nije spominjao bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji je odigrao svih 90 minuta u gostujućoj pobjedi nad Atalantom, pa je za pretpostaviti da će Zmaj biti u konkurenciji za početni sastav kluba iz Torina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.