open-navfaktor-logo
search
Puca li u SDS-u
Šarović kategoričan: Nema kompromisa sa Dodikom, Mićić će biti kandidat SDS-a u Bijeljini
Predsjednik SDS-a Mirko Šarović izjavio je da gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić ima punu podršku stranke za kandidata SDS-a za gradonačelnika Bijeljine na predstojećim lokalnim izborima. 
08.02.2020. u 20:06
get url
text

On je rekao i da nema kompromisa sa Miloradom Dodikom. Šarović je to izjavio u Bijeljini, gdje je risutvovao sjednici Aktiva žena SDS-a, reagujući na nedavni susret  potpredsjednika  SDS-a gradonačelnika Bijeljine Miće Mićića  sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

On je rekao da niko, pa ni Mićić nema odriješene ruke da pravi koalicije sa drugim stranka, te da će o koalicijama pred predstojeće lokalne izbore odlučivati vrh stranke.

-  Ovo je stvar o kojoj treba da se razgovara u okviru institucija stranke - izjavio je Šarović.

- Nismo ovdje da bismo vodili neku istragu o eventualno nekom detalju. Te stvari koje su se desile prije desetak dana nisu možda urađene na način kako je trebalo, a trebalo je drugačije - rekao je Šarović, aludirajući na održani sastanak Mićića i Dodika.

Naglasio je da niko iz SDS-a, pa ni Mićić, ne može da samostalno razgovara sa Dodikom.Demantovao je da je Mićiću "dao odvezane ruke" da radi šta hoće, jer u tom slučaju, kako je rekao, predsjednik stranke i njegova funkcija ne bi ni bili potrebni.

- Osuđejem svakog, pa i Mićića, ako je mimo znanja vrha stranke razgovarao sa Dodikom - kazao je Šarović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.