open-navfaktor-logo
search
Rasipanje novca
Šarović: Dok od građana traži solidarnost, vlast u RS daje četiri miliona KM za softversku opremu
I pored brojnih zahtjeva javnosti i apela struke da se u ovom trenutku prekine sa nepotrebnim javnim nabavkama, vlast u RS-u i dalje nastavlja sa praksom rasipanja javnog novca – kazao je danas predsjednik SDS-a Mirko Šarović.
31.03.2020. u 11:29
get url
text

- Dok se od građana traži i na njih apeluje da budu solidarni i uplaćuju vlastita sredstva u Fond solidarnosti za borbu protiv korona virusa, a Srbija zbog nestašice osnovnih sredstava i opreme u zdravstvenom sektoru u Republiku Srpsku šalje urgentnu pomoć, neki u vanrednoj situaciji i u ovako kritičnom trenutku za cijelu zemlju raspisuju i provode javne tendere i nepotrebno troše milione za nabavke softverske opreme – istakao je Šarović.

Predsjednik SDS-a je naglasio da dani pred nama, pored zdravstvene brige, nose i onu koja tek slijedi – održavanje ekonomije koja već sada trpi i na velikom je iskušenju.

- Vlada Republike Srpske sada je na velikom ispitu - Da li može i da li hoće zaustaviti nedodirljive i spriječiti ovu sramotu?! – zaključio je Šarović, saopćio je SDS.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.