Tuča u Neumu

Sarajlija zadobio lakše povrede

Objavljeno: 31.08.2018. u 16:29 Autor: A. B. Š.

U Neumu je sinoć došlo do incidenta između gosta iz Sarajeva i Neumljanina, nakon čega je Sarajlija zatražio i liječničku pomoć

FOTO: ILUSTRACIJA

 Kako je za Faktor potvrđeno iz MUP-a HNK, policija PU Neum je intervenisala u 18. 20 sati u ulici Franje Tuđmana.

- Javni red i mir tučom su narušili B. H. (57) iz Sarajeva i K. Z. (59) iz Neuma te će protiv obojice biti podnesene prekršajne prijave - rečeno je u MUP-a HNK.

Sarajlija Bahrudin Handžić, tvrdi da ga je pretukao gazda neumskog lokala "Krešić", jer je htio parkirati automobil ispred njegove radnje. Kazao je kako ga jurio više od 150 metara i sve vrijeme ga udarao šakama u leđa.

Sarajlija je u Neumu bio na odmoru, sa suprugom i 12-godišnjom kćerkom, koji su bili s njim tokom napada. Sve se navodno dogodilo, kada je parkirao vozilo ispred kafića, te krenuo platiti parking. Nakon što mu je konobar rekao da je to parking za goste, tražio je gazdu, a kada se isti pojavio pijan na vratima, bez objašnjenja ga počeo udarati i psovati mu majku.

Bahrudin je potražio i  pomoć u Doma zdravlja Neum, gdje su mu evidentirane lakše povrede.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije