open-navfaktor-logo
search
Obavljeni uviđaji
Sarajevska policija traga za razbojnicima koji su opljačkali petericu mladića i benzinsku pumpu
Sinoć u 18,30 sati, obaviještena je Peta PU da je u ulici 13. juni, općina Ilidža, više nepoznatih osoba izvršilo krivično djelo razbojništva nad M.I., I.A., M.A. Z.N. i K.J.S..
25.01.2021. u 15:50
get url
text

Tom prilikom razbojnici su uz prijetnju nožem, od njih ukrali određenu sumu novca i mobilne telefone, a zatim se udaljili u nepoznatom pravcu.

O ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Sinoć u 21,50 sati, obaviještena je Četvrta PU da su u ulici Bulevar Meše Selimovića, općina Novi Grad Sarajevo, nepoznate osobe izvršile krivično djelo razbojništva nad uposlenicima na benzinskoj pumpi Energopetrol.

Tom prilikom maskirani razbojnik je uz prijetnju pištoljem, ukrao određenu sumu novca, a potom se udaljio u nepoznatom pravcu. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.