open-navfaktor-logo
search
Prijestolnica BiH
Sarajevo u novogodišnjem svečanom ruhu
Na mnogim lokacijama u gradu, naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečanu atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019. godine
24.12.2019. u 17:01
get url
text
Sarajevo uoči Nove godine

Novogodišnji ukrasi već nekoliko dana dio su praznične atmosfere u Sarajevu, za kojeg gradske vlasti najavljuju da će ponovo biti novogodišnji centar regije. Naročito u centru i starom dijelu prijestolnice Bosne i Hercegovine postavljeni su ukrasi koji mnogim građanima i turistima nude svečarsku atmosferu i priliku za fotografisanje u posljednjim danima 2019. godine.

Ukrašena drvca, lampice iznad ulica, te ukrasi postavljeni i na šetnicama, najavljuju dolazak 2020., a onima koji borave u Sarajevu priliku da se fotografišu s porodicom, prijateljima i dragim osobama te tako sačuvaju uspomene.

{$galerijaFotografija}

Publiku u novogodišnjoj noći zabavljat će regionalna mega muzička zvijezda Željko Joksimović, a već su počeli pristizati posjetioci koji namjeravaju 2020. dočekati u glavnom gradu BiH.

Sarajevo u novogodišnjem svečanom ruhu,24.12.2019.
1 od 27
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.