Horde zla, najvatreniji navijači Bordo tima, bojkotuju domaće utakmice Sarajeva dok klub ne napuste direktorica Ajla Alimanović i trener Mirza Varešanović, ali idu na gostovanja. Tako će biti i u nedjelju, jer su najavili odlazak u Tuzlu.

- U nedjelju, 2. aprila naš voljeni klub gostuje u Tuzli protiv starog rivala Slobode.

UNFKS je za ovo gostovanje organizovao prijevoz autobusima. Cijena puta iznosit će 25 KM za sve, a uplate će se vršiti u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to u četvrtak i petak od 15 do 20 sati.

Obzirom da je trenutno na snazi bojkot domaćih utakmica zbog više puta navedenih razloga, veoma je bitno da se na stadionu Tušanj u nedjelju pojavimo u što većem broju i podržimo naš klub u važnoj utakmici i borbi za mjesto koje vodi u evropska takmičenja.

Ostale detalje i upute vezano za ovo gostovanje ćete dobiti na licu mjesta prilikom uplate.

Nek' se trese sva Tuzla kad zagrme Horde zla - poručili su navijači Sarajeva, uz važnu napomenu:

- MUP TK je izričito naglasio da neće biti dozvoljen ulaz na stadion osobama koje namjeravaju putovati privatnim vozilima, stoga pozivamo sve zainteresirane za ovo gostovanje da blagovremeno osiguraju svoje mjesto u autobusu.

Obzirom da ćemo u povratku iz Tuzle dočekati vrijeme iftara, u koordinaciji sa MUP TK će biti dogovorena pauza. Hranu, piće i ostale potrepštine kupiti prije okupljanja i u dovoljnoj količini obzirom da neće biti dozvoljeno zaustavljanje za potrebe kupovine. Cijena ulaznice za utakmicu iznosi 10 KM. Svi u Tuzlu!