open-navfaktor-logo
search
Meč s Radnikom
Sarajevo bez Šerbećića, Oremuša i Rahmanovića otputovalo u Semberiju
Ekipa FK Sarajevo jutros je iz Trening-kampa Butmir otputovala u Etnoselo Stanišići, gdje će boraviti do sutrašnjeg susreta Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Radnik Bijeljina.  
30.08.2020. u 12:52
get url
text

U Stanišiće su otišli sljedeći igrači: Dizdarević, Džafić, Kovačević, Hebibović, D. Hodžić, Bešić, Miličević, Dupovac, Pidro, Salčin, Đokanović, F. Hodžić, Mustedanagić, Sušić, Pejović, Cruz, Fanimo, Jukić, Tatar, Ahmetović, Handžić.

Utakmicu protiv Radnika propustiti će Šerbečić zbog povrede, kao i Rahmanović i Oremuš koji će "preskočiti" duel zbog suspenzije radi dobijena tri žuta kartona. 

- Evropska utakmica nas je potrošila fizički i psihološki, ali moramo se vratiti i odigrati što kvalitetnije protiv Radnika koja je jako dobra ekipa. Igraju zatvoreno i tvrdo i neće biti nimalo lako. Nama su bodovi neophodni i idemo na pobjedu u ovom meču - rekao je trener Bordo tima Vinko Marinović.

Utakmica protiv Radnika igra se u ponedjeljak sa početkom u 18 sati na Gradskom stadionu Bijeljina, a utakmicu će prenositi Arena Sport BiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.