open-navfaktor-logo
search
Fudbaler Milana
Sanjao je da igra za Crvenu zvezdu: Ovako je Zmaj "prokomentarisao" žrijeb Evropske lige
Voljom žrijeba koji je održan danas u šesnaestini finala Evropske lige sastat će se Crvena zvezda i Milan.
14.12.2020. u 18:05
get url
text

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić tako će dobiti priliku da ponovo zaigra na Marakani, gdje je gostovao kao fudbaler Donjeg Srema, kasnije i Borca iz Čačka.

U sezoni 2014/2015 postigao je jedini gol za Borac u porazu od Zvezde na Marakani rezultatom 3:1, a nešto poslije je bio i blizu transfera u redove bivšeg prvaka Evrope, no sve se izjalovilo.

Krunić je poznat kao veliki Zvezdin fan, no početkom naredne godine morat će zanematiri tu činjenicu. Ipak, da ljubav prema "crveno-belima" ne krije potvrdio je i objavom na Instagram profilu, gdje je srcima u klupskim bojama Milana i Zvezde najavio duele bivših prvaka Evrope.

- Kad ste dječak rođen u našim krajevima i igrate fudbal, san vam je da jednom zaigrate ili za Crvenu zvezdu ili Partizan. Ja sam maštao o Zvezdi i vjerovao sam da ću igrati na Marakani. Crveno-bijeli su pokušali da me dovedu dok je trener bio Nenad Lalatović. Imao sam kontakt i sa njim i sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem. Međutim, do dogovora nije došlo - kazao je svojevremeno Krunić u jednom intervjuu za Oslobođenje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.