open-navfaktor-logo
search
Susret s poduzetnicima
Samir Muminović prezentirao program rada gradonačelnika Bihaća
Kandidat Stranke demokratske akcije za gradonačelnika Bihaća dr. Samir Muminović prezentirao je Program rada gradonačelnika Bihaća za period 2020-2024. godine, koji nosi ime "Vratimo život u naš grad" i uglednim bihaćkim privrednicima i poduzetnicima, saopćila je SDA Bihać.
10.11.2020. u 08:23
get url
text

Ovo je, dodaju, nastavak prakse koju provodi dr. Muminović i koja ima za cilj da u neposrednim razgovorima s građanima, prije svega identificira probleme, a onda i nađe rješenja za njih.

Bihaćki poduzetnici, ovisno o privrednoj grani iz koje dolaze, pokazali su interes za planirane infrastrukturne projekte, koji garantuju bolju povezanost Bihaća i ostatka BiH i svijeta, potom za reformu javne uprave, koja će stajati na usluzi građanima, ali i poduzetnicima, planirane intervencije u oblasti turizma, ali i dio programa koji se tiče zaustavljanja odlaska mladih ljudi s ovog područja.

- Ovo je zaista dobar način rada. Moramo slušati naše sugrađane i od njih saznati šta ih muči, šta im može olakšati život i šta može doprinijeti razvoju našeg grada. Nakon razgovora s našim građanima u svim mjesnim zajednicama, potom sa sportistima i kulturnim radnicima, večeras sam imao zadovoljstvo razgovarati i s našim poduzetnicima. Dobio sam i nekoliko kvalitetnih prijedloga, koji svakako zaslužuju da se nađu u mom Programu rada, a to ustvari i jeste cilj ovakvih susreta - rekao je sinoć Muminović, zahvalivši se poduzetnicima, navodi se u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.