navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Pjevač poručuje

Šako Polumenta: Amel Tuka ima veliki broj navijača u Crnoj Gori, nadam se da ćemo na njegovom vjenčanju slaviti i medalju

Naravno da dolazim u Zenicu. Moram da ispoštujem brata Amela i njegovu Aminu, kaže Polumenta

Objavljeno: 30.09.2019. u 21:25
get url
text

Amel Tuka posljednjih dana fenomenalnim nastupima na Svjetskom prvenstvu u Dohi ponovo oduševlja sve Bosance i Hercegovce, ali i ljubitelje atletike širom svijeta.
Prvo ime bh. atletike Amel Tuka sutra će imati priliku da drugi put u karijeri osvoji medalju na Svjetskom prvenstvu. Sigurno bi medalja na svjetskoj smotri bila najbolji poklon svim ljudima u BiH, ali i njegovoj budućoj supruzi Amini Pivić za vjenčanje koje je zakazano u Zenici 12. oktobra.

Na svadbu dolazi veliki broj poznatih sportista iz cijelog regiona, ali i muzičara i pjevača koji su dobri prijatelji sa Tukom. Među njima je i crnogorski pjevač Šako Polumenta.

- Naravno da dolazim u Zenicu. Moram da ispoštujem brata Amela i njegovu Aminu. Među nama postoji već godinama veliko poštovanje. Nadam se da ćemo 12. oktobra imati dvostruki razlog za slavlje i da će se Amel iz Dohe vratiti sa medaljom. Sa velikim nestrpljenjem očekujem sutrašnji dan i bit ću ispred televizije u 21 sat i svim srcem navijati za našeg Amela - kaže za Faktor Šako Polumenta koji dodaje da Tuka ima veliki broj navijača i u Crnoj Gori.