open-navfaktor-logo
search
Igra kreditnim karticama
Saigrač otkrio: James i Wade su dvojica najškrtijih igrača s kojima sa igrao
Udonis Haslem od 2003. godine nosi dres Miami Heata, a već je u poznim igračkim godinama (39).
24.04.2020. u 11:37
get url
text

Ipak, ono čim se može pohvaliti su tri titule prvaka NBA lige (2006, 2012. i 2013). Do posljednje dvije stigao je ponajviše zahvaljujući LeBronu Jamesu i Dwayneu Wade, koji su u to vrijeme nosi dres tima sa Floride.

Imao je Haslem priliku igrati s još nekoliko velikih imena u ekipi, no dvije velike zvijezde izdvojio je kao dvoji najškršijih košarkaša s kojima je dijelio svlačionicu.

- LeBron i Wade bili su najškrtiji igrači s kojima sam igrao. Morate shvatiti, ovi momci nisu platili ništa od svoje 12. godine. Kad dođe vrijeme da se nešto plati, osvrću se oko sebe kao da se priča nekim stranim jezikom. Da bi James ili Wade platili večeru, morali ste sa njima da igrate igru sa kreditnim karticama - rekao je Haslem, prenosi Heatnation.com i dodao:

- Ekipu je najčešće čaštio Goran Dragić.

Tridesetdevetogodišnji krilni igrač objasnio je da bi svi igrači na kraju večere stavili svoje kreditne kartice u šešir ili torbu, a onda bi konobar izvukao jednu. Ukoliko bi to bio neko od rukija, neplanirani trošak mogao je ozbiljno da našteti njegovom mjesečnom budžetu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.