Gdje ste lajkovi...

Sabina Ćudić krišom fotografisala članove Predsjedništva pa se pohvalila na Instagramu

Objavljeno: 17.12.2018. u 17:44 Autor: R. F.

Ako nije bilo na Instagramu, nije se ni dogodilo. To je otprilike logika kojom se vodi tinejdžerska populacija, ali...

Novi akteri političke scena na državnom nivou sa sobom nose i neke nove standarde u pregovorima o formiranju vlasti. Ne, ne govorimo o principima, programima, državnim interesima i tako nekim "trivijalnim" pitanjima. Ako ste mislili da su svi akteri sastanaka na kojima se priča o budućoj vlasti, koja će pred sobom imati važnog posla za obaviti, ozbiljni i skoncentrisani, potpredsjednica Naše stranke Sabina Ćudić vas demantuje. 

Naime, ako nije bilo na Instagramu, nije se ni dogodilo. To je otprilike logika kojom se vodi tinejdžerska populacija, ali zašto bi samo oni imali "monopol" u tom pogledu. Potpredsjednica Naše stranke i federalna zastupnica Ćudić danas je na zvaničnom sastanku o formiranju Vijeća ministara krišom fotografisala članove Predsjedništva Bosne i Hercegovine, uključujući i svog koalicionog partnera i predsjednika DF-a Željka Komšića, pa se pohvalila na Instagramu. 

Mandatar, ministri, budžet, programi, ciljevi..., dosadno, vjerovatno je pomislila Ćudić, ali zašto bar ne iskoristiti priliku za dobru fotografiju kojom se može pohvaliti na Instagramu, kad ju je već stranački predsjednik Predrag Kojović poveo na sastanak kod šefova države. I zašto ne fotografisati krišom članove Predsjedništva tokom razgovora o državnoj vladi, pa to je tako normalno, to svi rade. Ne baš! Ovo ipak spada u rubriku "samo kod nas". Ali govori mnogo toga i o "glavnoj junakinji" ove priče.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije