Savršenstvo je često nedostižno, ali perfekcionisti će se uvijek truditi da mu dođu čim bliže.

Perfekcioniste je uvijek dobro imati u svom timu jer će se pobrinuti za planove i organizaciju, ali nije im stran ni naporan rad kako bi se sve ostvarilo. Međutim, nekim će ljudima njihova težnja za savršenstvom i potreba za kontrolom jako ići na živce.

1. Lav

Lavovi će uvijek izabrati red prije haosa jer će tako imati bolju kontrolu nad svim što žele postići.  Oni uvijek žele biti prvi i najbolji u svemu, a najbolji put do prvog mjesta za njih je stvaranje plana za uspjeh kojeg će se uporno držati.  Svjesni su da ne može sve uvijek biti savršeno, no u nekim stvarima ne odustaju. Nikad ništa neće napraviti napola, bez obzira na to o kakvoj se sitnici radilo. Kako bi se onda kasnije mogli diviti svom uspjehu, ako znaju da nisu savršeno odradili svaki korak?

2. Djevica

Djevice su prava definicija perfekcionista. Uvijek su u potrazi za novim projektima i prilikama da pokažu koliko su organizirane i posvećene detaljima.
Znate li one ljude koji uvijek imaju najčišći stan, najorganiziraniji stol u uredu i planer na kojem su aktivnosti označene različitim bojama? Da, to su djevice.
Za njih je savršenstvo potreba i smatraju da moraš biti perfekcionist kako bi uspješno obavljao stvari i dobio osjećaj postignuća. Sve manje od savršenog je razočaravajuće (a to se odnosi i na ljude).

3. Vaga

Vage razumiju balans, znaju da u haosu uvijek mora postojati malo reda i obrnuto.  Neće se slomiti da bi sve bilo savršeno, ali kad vide da im je previše nereda i haosa u životu, znaju da je vrijeme da zasuču rukave.  Oni svoje savršenstvo pronalaze u čvrstim opcijama i za njih je najgore kad čuju "možda".