navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Teške optužbe

Ruski "makro" šokirao svijet: Ronaldo voli mlade muškarce, Irina Shayk je bila velika laž

Pjotr Listerman, vlasnik VIP agencije za spajanje parova, šokirao je svijet izjavom koja se tiče Cristiana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Objavljeno: 02.10.2020. u 16:36
get url
text

Listerman je za ruske medije govorio o ljubavnom životu Portugalca i istakao da je ranije bio s Irinom Shayk samo zato da bi mogao sakriti svoju "mračnu stranu".

Danas je Ronaldo u vezi s Georginom Rodriguez, ali Rus i dalje tvrdi da je Portugalac neko ko zapravo voli muškarce i valjda je svjestan koliko su teške optužbe koje je iznio u javnosti na račun poznatog fudbalera.

- Ja sam upoznao Ronalda i Irinu. Trebalo mu je pokriće jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije htio razočarati svoje fanove pa je odlučio naći zgodnu ženu - rekao je Listerman za portal Gordonua, dodavši:

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo

- Između Ronalda i Irine nije bilo odnosa. U osnovi, njih dvoje su igrali uloge. S druge strane, ja sam dobio 100.000 dolara kao naknadu zbog toga što sam ih povezao - otkrio je Listerman.

"Makro" je nadimak kojeg su ruski mediji pripisali Listermanu, koji od 2000. godine vodi agenciju za spajanje parova i tvrdi da je radio s nekim najvećim biznismenima, ali i raznim poznatim osobama.