open-navfaktor-logo
search
Nastupila poznata imena
Rukometni All Star spektakl u Mostaru privukao veliki broj gledatelja
Sportska dvorana na Bijelom brijegu u Mostaru i ove godina je bila domaćin rukometnog All Stara spektakla na kojemu su nastupila poznata rukometna imena poput Marina Šege, Ivana Karačića, Marina Marića i Nikole Prce.
29.12.2022. u 22:00
get url
text

- Prošli put All Star je prošao super, nadamo se da će i ove godine biti dobro, ako ne i bolje. Ove godine imamo Marina Šegu, Marina Marića, Ivana Karačića, Nikolu Prcu, a imamo i nove mlade zvijezde koji su osvojili Kup sa Zrinjskim, a sada igraju u Evropi te su reprezentativci, poput Boškovića, Šoljića, mlađeg Marića i ostalih – kazao je pred početak utakmice predsjednik Sveučilišnog rukometnog kluba (SRK) Zrinjski Dario Pušić.

Legende Zrinjskog i Metkovića otvorili su program utakmicom veterana, dok je ekipa SRK Zrinjski Mostar u utakmici večeri odmjerila snage s aktuelnim rukometnim zvijezdama.

- Evo već drugu godinu za božićne praznike ovdje smo i družimo se, vidjet ćemo četiri zanimljive ekipe. Ovdje večeras imamo nekoliko dobrih igrača iz Hercegovine, neki nisu mogli doći jer su na pripremama s reprezentacijom za nadolazeće Svjetsko prvenstvu i nadam se da će se tako ubuduće nastaviti - rekao je 37-godišnji Marin Šego, proslavljeni hrvatski rukometni golman.

Nekadašnji reprezentativac BiH Ivan Karačić kazao je kako prošle godine nije mogao doći u Mostar, pa je odlučio to ispraviti ove godine.

- Tada sam imao obaveze i pripreme s reprezentacijom, a ove godine mi je drago da sam tu i da mogu pomoći koliko mogu. Večeras su ovdje bivši igrači Zrinjskog, koji su i danas spremni pomoći svom klubu - dodao je Karačić.

SRK Zrinjski ove godine obilježava 30 godina od osnivanja, a večerašnji rukometni spektakl dio je programa obilježavanja tog jubileja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.