open-navfaktor-logo
search
Brazilska legenda
Ronaldo u svom klubu želi napadača Rome?
Prema određenim informacijama Ronaldo je pokucao na vrata Rome, sa željom da kupi Patricka Schicka, koji se nije u potpunosti uspio uklopiti u ekipu sa Olimpica
21.11.2018. u 21:36
get url
text
Edin Džeko, Patrick Schick

Legendarni brazilski napadač Ronaldo Luiz Nazario de Lima nedavno je postao predsjednik španskog Valladolida.

Tim za koji je nekada nastupao i bivši bh. reprezentativac Haris Medunjanin prije dolaska Ronalda nalazio se u prilično ozbiljnim problemima.

Samo što je preuzeo funkciju prvog čovjeka kluba, Ronaldo je saopćio da se nada da bi jednog dana mogao doći na čelo kluba koji je obilježio njegovu karijeru, Real Madrida. Ipak da bi dobacio to toga, Ronaldo ima još mnogo posla.

Tako je Ronaldo odlučio da dovesti neka velika imena u svoj klub, a prva meta su napadači.

Prema određenim informacijama Ronaldo je pokucao na vrata Rome, sa željom da kupi Patricka Schicka, koji se nije u potpunosti uspio uklopiti u ekipu sa Olimpica.

No, čini se da bi u Romi od naredne sezone Schicku mogli povjeriti ulogu prvog napadača ekipe, pa bi u VUčica u tom slučaju teško pristala na prodaju Schicka. Odmah su krenule priče kako bi Ronaldo umjesto Schicka mogao dobiti Edina Džeku, no teško je povjerovati da bi Dijamant odlučio zaigrati u drugoligašu.

Pitanje je zaista da li će uopće biti išta od informacije koju je prenio španski portal Elgodigital.com, iako isti izvor napominje da je dolazak jednog od napadača Rome u Valladolid malo vjerovatan.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.