open-navfaktor-logo
search
Serie A
Ronaldo se pobrinuo za preokret Juventusa, Pjanić ušao u drugom poluvremenu
Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić priliku je dobrio od 51. minute nakon što je zamijenio Betancura
21.09.2019. u 19:52
get url
text

Prvaci Italije, fudbaleri Juventusa, zabilježili su treću ovosezonsku pobjedu nakon što su večeras u Torinu s 2:1 porazili Veronu.

Prvu veliku priliku gosti su imali u 20. minuti, nod Di Carmine nije uspio realizovati najstrožiju kaznu. Ipak, samo minut kasnije Veloso je sjajnim udarcem zatresao mrežu Stare dame.

Deset minuta Verona je imala prednost na stadionu Allianz, da bi u 31. minuti Ramsey pogodio za 1:1 poslije asistencije Cristiana Ronalda.

U egalu je završeno prvih 45 minuta, no poslije samo četiri minute igre u nastavku Cristiano Ronaldo je bio siguran za bijele tačke za preokret Juvea.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić priliku je dobrio od 51. minute nakon što je zamijenio Betancura.

Zahvaljujući ovom trijumfu Juventus je izbio na prvo mjesto, a hoće li tamo i ostati zavisit će od gradskog derbija između Milana i Intera koji se igra večeras od 20.45 sati.

Radnije danas Brescia je s 0:1 slavila u gostima kod Udinesea. Bivši reprezentativac BiH Mato Jajalo odigrao je cijeli meč za ekipu Igora Tudora.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimke golova možete pogledati OVDJE.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.