open-navfaktor-logo
search
Luksuz na Mallorci
Ronaldo sa djevojkom i petero djece odmara u vili koja ima podzemnu "erotsku sobu"
Cristiano Ronaldo sa porodicom odmara od naporne sezone u luksuznoj vili na Mallorci.
17.06.2022. u 07:55
get url
text

Fudbaler Manchester Uniteda i njegova djevojka u srijedu su otkrili kako putuju na odmor fotografijama iz privatnog aviona, a onda je "procurilo" kako su se, zajedno sa petero djece, zaputili na odmor na otok Mallorcu na luksuzno seosko imanje u podnožju planinskog lanca Tramuntana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

 

Vila u kojoj su odsjeli ima vlastitu teretanu, bazen okružen palmama, nekoliko jacuzzija, teren za odbojku na plaži, mali teren za fudbal, piše u lokalnim novinama Ultima Hora koje su objavile fotografije imanja.

Novine dodaju i kako vila u svom sastavu ima i kapelicu i navodno podzemnu "erotsku sobu".

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ronaldu i Georgini ovo je prvo ljetovanje s dvomjesečnom kćerkicom Esmeraldom, a očekuje se kako će tamo provesti sljedećih desetak dana.

Kad im dosadi na obali, svojom jahtom "Azimut Grande", vrijednom pet i po miliona funti, mogu krstariti i uživati u okolnim pejzažima.

 

Još nije poznato koliko fudbaler plaća dnevni najam luksuzne vile, ali lokalni mediji prenose kako je sa sobom dovezao i dva automobila iz vlastite flote – osam i po miliona funti vrijedan "bugatti centodieci" i "mercedes 4X4", koje je trajektom prebacio na otok.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.