open-navfaktor-logo
search
Planovi fudbalera
Ronaldo otkrio: "Zaljubljen sam u Georginu, vjenčat ćemo se"
Svoje nakane sa zaručnicom, sa kojom ima jednogodišnju kćerkicu Alanu Martinu, igrač Juventusa otkrio je emisiji "Good Morning Britain" s Pierceom Morganom
17.09.2019. u 22:58
get url
text

Slavni fudbaler Cristiano Ronaldo (34) izjavio je emisiji "Good Morning Britain" s Pierceom Morganom, da će se vjenčati sa djevojkom Georginom Rodriguez (25).

Dodao je kako je ona ljubav njegovog života i da će joj u skoroj budućnosti zasjati prsten na ruci, a to će, kaže igrač Juventusa, usrećiti i njegovu majku.

- Puno mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo vjenčani jednog dana, sigurno. O tome sanja i moja mama. Zašto ne? To je sjajno. Dobro se slažemo. Otvorio sam joj srce i ona meni – kazao je Ronaldo. Rem

Par je skupa od 2016. godine, a prvi put su se upoznali u Guccijevoj prodavnici gdje je ona radila kao prodajni asistent, a kasnije su se susretali i na eventima.

Ronaldo se u intervju osvrnuo i na to kako na njegovu porodicu utječu optužbe o silovanju.

- Igraju se s tvojim dostojanstvom, a to je teško. Imaš djevojku, porodicu, djecu. A u pitanje dovode i moju iskrenost, što je isto teško. Sjećam se da sam jedan dan bio kod kuće s djevojkom i gledao televiziju. Vidjeli smo da se na vijestima spominje da je Cristiano Ronaldo napravio ovo i ono. Slušam kako mi se djeca spuštaju niz stepenice. Odmah sam promijenio program jer me bilo stid. Da mi sin Cristiano vidi da mu ružno govore o tati, to je sad već postalo jako loše -ispričao je Ronaldo.

Legendarni fudbaler sa zaručnicom Georginom kćerku jednogodišnju Alanu Martinu, a surogat majka rodila mu je devetogodišnjeg sina Cristiana Jr. i dvogodišnje blizance Evu i Matea.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.