open-navfaktor-logo
search
Privatni trening
Ronaldo još jednom pokazao svoju bahatost, vlasti Madeire mu poručile da nema nikakvu privilegiju
Čak iako ste Cristiano Ronaldo, to ne znači da ćete uživati u privilegijama koje su uskraćene ostalim ljudima u vrijeme pandemije koronavirusa.
10.04.2020. u 16:57
get url
text

 

VEZANI TEKST - Cristiano Ronaldo napustio dom vrijedan osam miliona eura, pa iznajmio luksuznu vilu

Peterostrukom osvajaču Zlate lopte ove sedmice je dosadio boravak i izolacija u sedmerospratnoj zgradi vrijednoj osam miliona eura, pa je odlučio iznajmiti luksuznu vilu u nešto zabačenijem dijelu rodne mu Madeire.

Iako Cristiano Ronaldo često zna oduševiti javnost svojim humanitarnim aktivnosti, nekada zna biti izuzetno bahat, što je potvrdio posljednjim potezom.

Naime, kapiten reprezentacije Portugala i napadač Juventusa fotografisan je tokom privatnog treninga, kojem je osim njega prisustvovao golman, ali i još nekoliko osoba koje su učestvovale u trenažnom procesu.

Trening je održan na Nacionalnom stadionu u Madeiri. U javnosti su se pojavile i fotografije s treninga, a zatim i prve reakcije.

- Ronaldo nema specijalnu dozvolu za trening - kazao je Pedro Ramos, čovjek na čelu lokalne zdravstvene organizacije, te dodao:

- Cristiano Ronaldo ima pravo da trenira sve dok poštuje pravila koja važe i za ostale građane, on nema nikakvu privilegiju.

Ovdje baš i ne poštuje pravila socijalnog distanciranja

Ronaldo je u nekoliko navrata apelovao na sve da poštuju mjere izolacije i socijalnog distanciranja, no ako je suditi prema fotografijama, čini se da ih ni sam ne poštuje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.