open-navfaktor-logo
search
Iza rešetaka
Ronaldinho je "robijao" i prije nego je uhapšen u Paragvaju, i to u društvu legendarnog boksera
Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinho nedavno je napustio zatvor u Asuncionu, gdje je bio pritvoren nakon što je s bratom u Paragvaj s ušao s falsifikovanim pasošem.
28.04.2020. u 15:40
get url
text

Fudbaler koji je slavu stekao igrajući za jedan od najboljih timova u historiji Barcelone prije 20-ak dana je napustio zatvor, nakon što je platio 800.000 dolara kaucije, a i dalje se nalazi u kućnom pritvoru, tačnije u jednom hotelu u paragvajskoj prijestolnici.

VEZANI TEKST - Smiješan izgovor Ronaldinha: Bili smo začuđeni što pasoši nisu ispravni

Rolandinho je medijima otkrio kako mu je bilo u zatvoru.

- Teško mi je palo kada sam shvatio da ću ići u zatvor. Nikada sebe nisam vidio u ovakvoj situaciji - kazao je poznati brazilski fudbaler za ABC TV Paraguay.

Nekadašnja velika fudbalska zvijezda prije boravka u paravgajskom zatvoru nije bila iza rešetaka, makar ne u stvarnom životu.

Ipak, Ronaldinho je makar na filmu iskusio kako je biti "u društvu" robijaša. Naime, u filmsko ostvarenju Kickboxer: Retaliation iz 2018. godine u kojem glavne uloge tumače Alain Moussi i Jean-Claude Van Damme, brazilski fudbaler pojavljuje se kratko u ulozi fudbalera koji uz pomoć lopte priprema Kurta Sloanea (Alain Moussi) za obračun sa Mongkutom (Hafpor Julius Björnsson).

Čini se da je Ronaldinho pojavljivanjem u ovom filmu naslutio ono što će ga zadesiti dvije godine nakon što se film prikazan u kinima.

Osim Ronaldinha i Van Dammea u filmu Kickboxer: Retaliation se pojavljuje i legendarni Mike Tyson koji Sloanea obučava bokserskim udarcima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.