open-navfaktor-logo
search
Pjevačica progovorila
Romana Panić o danima u zatvoru: Bila sam sama u ćeliji...
Pjevačica Romana Panić progovorila je o hapšenju i zatvorskim danima u Australiji, gde je sa svojom tadašnjom simpatijom, kako kaže, napravila taj "peh".
14.12.2020. u 15:36
get url
text

- Htjela sam da napravim press konferenciju, teško je odbraniti se od pisanih medija. Pratili su me, borila sam se sa fotografima, pratili su svaki moj korak. Bila je to bombastična priča. Desilo se da se tako desilo, takvi su zakoni u toj zemlji, za novinare se ne kajem, ali žao mi je zbog moje publike - govorila je Panić na na Pinku.

VEZANI TEKST - Pjevačica Romana Panić deportovana iz Brisbanea

Kako je istakla, u zatvoru je imala dobre uvjete.

- Sve je bilo čisto, sve je bilo novo. Bila sam sama u ćeliji. Imaš svoj krevet, svoj televizor. Bila je tamo još jedna osoba, sve je riješeno i za mene i za njega. Prvi Beograđanin u mom životu skupo me koštao. Sve je završeno. On ne živi ovdje. Neću ponovo ići tamo, moja baza je Beograd. U Australiju nikad ne bih otišla, eventualno na promociju moje knjige na engleskom, ako me puste tamo – u šali je rekla pjevačica koja je rođena u Banjoj Luci.

Priznala je da nije imala sreće u ljubavi, ali da joj je velika želja da postane majka.

- To želim danas, ja sam se zato povukla prije tri godine sa javne scene, ja i dalje ne odustajem. Nisam samotnjak, nisam život dala karijeri… Postoji nada, ona posljednja umire. Razmišljala sam o usvajanju, nije lak potez, ali je to velika stvar, da učiniš nešto tako plemenito - zaključila je.

Romana je otkrila da se od svoje 15. godine bori sa dijabetesom, ali to nije prihvatila kao bolest.

- Ja nemam nijedan problem, taj dijabetes nije mi utjecao ni na šta. Moji doktori su zadivljeni, sa tim se nosim. Želja mi je da dam mladima podršku i podijelim svoja iskustva, dam savjete kako da žive punim plućima – rekla je Panić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.