open-navfaktor-logo
search
Stoper prioritet
Roma ne traži napadača, šta je Paulo Fonseca rekao o Edinu Džeki
On je naš igrač. Mogu reći da je dobro funkcionisao i nisam vidio znakove koji bi sugerisali da razmišlja o nekom drugom klubu, rekao je trener Vučice
01.08.2019. u 08:37
get url
text

Paulo Fonseca, trener Rome, uvjeravao je sinoć italijanske medije da je Edin Džeko fokusiran na rimski klub, uprkos vezama s Interom.

Dijamant je bio strijelac za Vučicu u pobjedi protiv Perugije (3:1), a o našem golgeteru nakon utakmice govorio je strateg italijanskog kluba.

- Džeko je ovdje s nama. I dušom i tijelom. On je naš igrač. Mogu reći da je dobro funkcionisao i nisam vidio znakove koji bi sugerisali da razmišlja o nekom drugom klubu - rekao je Fonseca, dodavši:

- U ovom trenutku očigledno nam nedostaje centralni bek. Imamo dva napadača, Džeku i Patrika Schicka, tako da je ovog ljeta prioritet potpisivanje središnjeg defanzivca.

Kako javljaju italijanski mediji, Juventus je Interu "ispred nosa ukrao" Romelua Lukakua, pa će Inter morati posegnuti za drugim rješenjima. Džeko se već odavno spominje kao novi napadač Nerazzurra, a u posljednje vrijeme u vezu sa milanskim klubom dovode se i Edinson Cavani, te Ante Rebić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.