open-navfaktor-logo
search
Argentina
Roditelji monstrumi u satanističkom ritualu žrtvovali kćerku: Malenoj Maji zaboli iglu u srce
Policija u Argentini uhapsila je muškarca i ženu zbog sumnje da su ubili trogodišnju djevojčicu izvodeći nad njom satanistički ritual.
11.03.2021. u 14:43
get url
text

Maja Valehos umrla je u bolnici od posljedica infekcije koje su izazvale igle koje su joj, kako se sumnja, majka (20) i očuh (19) zaboli maltene do srca i u pluća tokom rituala.

Djetetu su zarili debelu iglu za šivenje, koja se koristi za ušivanje fudbalske lopte, gotovo do srca. Drugu iglu, koja je izgleda bila zahrđala, su joj zarili u pluća i dijete je od infekcije dobilo sepsu, od koje je na kraju i preminulo, pokazala je obdukcija.

Nakon Majine smrti majka i očuh su pokušali da pobjegnu iz straha da bi mještani mogli da ih linčuju, ali su ubrzo pronađeni u obližnjem selu.

Majka djevojčice, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće, tražila je da je puste iz pritvora jer su je tamo, kako tvrdi, tukli.

Tužilaštvo dvoje mladih tereti za nanošenje teških tjelesnih povreda usljed kojih je došlo do smrtnog ishoda.

- Igle koje su djetetu ubadali u tijelo, u grudni koš, dovele su do stravične infekcije pluća i bubrega, što je na kraju rezultiralo prestankom rada srca djevojčice - naveli su iz Tužilaštva.

Policija i tužilaštvo nisu htjeli da otkriju u kom zatvoru drže osumnjičene iz straha da bi ogorčeni građani mogli da napadnu objekat kako bi osvetili smrt djevojčice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.