open-navfaktor-logo
search
Strašno
Roditelji je dobili nakon šest pobačaja, a onda je dadilja zaboravila u automobilu
Dadilja Tammie Books optužena je za napuštanje djeteta, zbog čega je djevojčica umrla i sada je u pritvoru okruga Hobbs, dok ovih dana ne bude suđenje
23.09.2019. u 21:24
get url
text

Dvogodišnja djevojčica koju su roditelji dobili nakon šest spontanih pobačaja preminula je nakon što ju je dadilja zaboravila u automobilu.

Naime, dvogodišnja Zariah Hasheme umrla je 17. septembra nakon što je sate provela u automobilu dok je vani temperatura iznosila 32 stepena.

Dadilja je djevojčicu trebala odvesti u vrtić ali ju je zaboravila u automobilu te otišla na posao.

Roditelji Demi Petrowski i Zachary Hasheme iz Hobbsa u Novom Meksiku doživjeli su sloom zbog ovog strašnog gubitka, piše 24sata.hr.

- Ovakvu bol ne bih poželjela najgorem neprijatelju. Imala sam šest pobačaja dok nisam dobila Zariah, sjećam se koliko sam svaki dan molila da se dogodi to čudo - ispričala je Demi za lokalne medije.

Dadilja Tammie Books optužena je za napuštanje djeteta, zbog čega je djevojčica umrla i sada je u pritvoru okruga Hobbs, dok ovih dana ne bude suđenje.

Istražiteljima je rekla kako nije primijetila da je dijete na zadnjem sjedištu dok poslije podne nije krenula u banku.

U parkiranom automobilu potrebno je 20 minuta da se temperatura podigne za 20 stepeni Celzijusa. Ako je vanjska temperatura 40 stepeni Celzijusa, u parkiranom autu će nakon sat vremena biti će 68 stepeni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.