open-navfaktor-logo
search
Slavljenik
Rođenska čestitka FSBiH kao uvertira za povratak među Zmajeve?
Nakon sastanka, kojem je prisustvovao i savjetnik IO N/FSBiH Zvjezdan Misimović, nekadašnji Lulićev reprezentativni kolega bio je dosta zagonetan u svojim izjavama
18.01.2020. u 13:06
get url
text

Bivši fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine i kapiten rimskog Lazija, Senad Lulić, danas slavi 34. rođendan.

Fudbaler koji je proteklih godina stekao status legende rimskog kluba od dresa Zmajeva oprostio se 29. decembra 2017. godine.

Nedavno je rukovodstvo N/FSBiH, predvođeno novim selektorom Dušanom Bajevićem, u Rimu održalo sastanak sa Lulićem, a tema razgovora bio je njegov mogući povratak u nacionalni tim.

Nakon sastanka, kojem je prisustvovao i savjetnik Izvršnog odbora N/FSBiH Zvjezdan Misimović, nekadašnji Lulićev reprezentativni kolega bio je dosta zagonetan u svojim izjavama.

- On je iskusan, provjeren, top igrač i jako bi nam bio bitan. Bio bi strašno pojačanje. Ostalo je da razmisli u razumnom roku te nam javi da li će se vratiti u reprezentaciju BiH. Razumijemo ga. Nije to lagana, mala odluka. Međutim, vjerujemo da će ponovo obući dres naše Bosne i Hercegovine - kazao je Mismović za Anadoliju.

No, pitanje je je li rođendanska čestitka samo uvertira u Lulićev povratak među Zmajeve?

Zanimljivo da se na pretraživaču zvanične internet stranice N/FSBiH ne mogu pronaći čestitke Senadu Lulić za rođendane koje je slavio nakon što se oprostio od reprezentativnog dresa...

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.