open-navfaktor-logo
search
Nevjerovatna izjava
Richarlison: Mislim da je ispadanje od Hrvatske gore od smrti člana porodice
Fudbalski reprezentativac Brazila Richarlison za ESPN je prokomentarisao ispadanje svoje selekcije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.
17.01.2023. u 11:24
get url
text

Hrvatska je poslije boljeg izvođenja jedanaesteraca bila bolja od Brazila, a Richarlison je istakao kako misli da je taj poraz gori od smrti člana porodice.

- Bio je to udarac. Mislim da je to gore nego izgubiti člana porodice. Bilo je teško oporaviti se. I dan-danas, kada gledam snimke na društvenim mrežama, to me rastuži. Ali moramo dalje.

Još sam mlad, mislim da imam još jedno ili dva svjetska prvenstva. Nastavit ću predano raditi kako bi stvari krenule teći, golovi počeli dolaziti, to je ono što znam raditi na terenu - rekao je napadač Tottenhama.

Richarlison je bio jedan od boljih brazilskih igrača na Mundijalu, a njegov pogodak protiv Srbije proglašen je najboljim golom turnira. 

- Cilj je bio da postanemo prvaci. Da, postigao sam prekrasan gol, ali mislim da taj pogodak nije bio moj cilj. Mi smo tamo otišli po trofej. Ali da, sretan sam što sam ga postigao - zaključio je Brazilac. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.