open-navfaktor-logo
search
Napušta Anderlecht
Reprezentativac Srbije otkrio gdje Zmaj nastavlja karijeru?
Vranješu "crno-bijeli" dres zasigurno ne bi oprostili u Atini
16.10.2018. u 18:08
get url
text

Posljednjih sedmica u belgijskim medijima sve više se špekuliše o tome da bi bh. reprezentativac Ognjen Vranješ mogao napustiti Anderlecht.

Vranješ je u Anderlecht stigao kao veliko pojačanje, međutim zbog nediscipline u igri se sve više nalazi na udaru kako trenera, tako i rukovodstva kluba, pa mediji u Belgiji ne isključuju mogućnost da već na zimu promijeni sredinu.

Kako god odlučili, ali veoma često nedisciplinovani defanzivac neće imati problema sa pronalaženjem novog kluba, jer već sada postoje oni koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima. Jedan od njih je PAOK, a poziv da dođe u grčki klub dobio je od Georgea Savidisa, sina kontroverznog predsjednika tima sa Tubme, koji je prošle sezone tokom susreta sa AEK-om na terenu nosio pištolj za pasom.

- Dođi kod nas - poručio je nedavno mlađi Savidis našem fudbaleru, a cijelu priču sada je dodatno “rasplamsao“ srbijanski reprezentativac Aleksandar Prijović koji je inače napadač PAOK-a.

- Al' će sve da puca u crno-bijelom dresu. Idemo jako - napisao je Prijović, prenosi SportSport.ba.

Vranješu "crno-bijeli" dres zasigurno ne bi oprostili u Atini, gdje je prethodno nastupajući za AEK ostavio veliki trag.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.