open-navfaktor-logo
search
Ostali bez bodova
Reprezentativac BiH razočaran katastrofalnom partijom u Finskoj
Da su naši najbolji fudbaleri protiv Finske odigrali jednu od lošijih partija svjedoče i riječi bh. defanzivca Tonija Šunjića
13.06.2019. u 08:21
get url
text

Dva poraza u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo od Finske i Italije značajno su umanjili šanse fudbalske reprezentacije za plasman na kontinentalni šampionat, no one još postoje.

Zmajevi nisu krili razočaranje poslije poraza u Torinu protiv Azzurra, u meču u kojem smo poveli s 0:1, a potom skupo platili greške i izgubili s 2:1. Poraz od Italije nije bio tako bolan kao ona tri dana ranije u Tampereu protiv Finske.

Da su naši najbolji fudbaleri protiv Finske odigrali jednu od lošijih partija svjedoče i riječi bh. defanzivca Tonija Šunjića.

- Završeno je još jedno okupljanje, na kraju bez bodova. Razočaran sam zbog katastrofalne partije mene i ekipe protiv Finske, tako da je svaka loša kritika zaslužena. A što se tiče Italije, mislim da se momcima koji su igrali nema šta zamjeriti. Znam da će biti teško, ali vjerujem da uz pristup kao ovaj i kao što je bio u Ligi nacija sve možemo ispraviti u sljedećim utakmicama - napisao je Šunjić na svom zvaničnom Instagram profilu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.