open-navfaktor-logo
search
Objavio FSBiH
Reprezentacija Sjeverne Irske umjesto treninga na Grbavici zakazala šetnju?
Današnjim okupljanjem "A" reprezentacije Bosne i Hercegovine počinju pripreme za utakmicu baraža za plasman na EURO 2020, koju naš tim igra 8. oktobra protiv selekcije Sjeverne Irske. Nakon ovog susreta slijede i dueli sa Holandijom u Zenici, 11. oktobra, a zatim i Poljskom 14. oktobra u Ligi nacija.
05.10.2020. u 09:32
get url
text

Najbolji bh. igrači boravit će narednih nekoliko dana na Ilidži, a treninge će obavljati u Trening-kampu FK Sarajevo u Butmiru.

VEZANI TEKST - Zmajevi se okupljaju danas: Počinje "popravni" za plasman na EURO

I tokom ovih priprema, zbog epidemiološke situacije, medijske aktivnosti neće biti ogranizovane kao što je to ranije bila praksa.

Mediji neće imati pristup igračima, ni treninzima, (osim službenih medijskih aktivnosti 7. oktobra),  ali će Fudbalski savez BiH osigurati preuzimanje fotografija i videomaterijala preko svoje zvanične internet stranice i/ili posebnih linkova.

Službena press konferencija bit će održana u srijedu, 7. oktobra 2020, na stadionu Grbavica u 17 sati, a trening, koji će biti otvoren u prvih 15 minuta za predstavnike, počet će 17.30 sati.

Sjeverna Irska će svoju zvaničnu press konferenciju održati u 19.15 sati, također na Grbavici, a umjesto treninga u isto vrijeme na stadionu je zakazana i šetnja njihovog tima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.