open-navfaktor-logo
search
Pokolj u Srbiji
Redom pucao iz puške: Zeta i unuka ubio, a teško ranio snahu i drugog unuka
Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila
15.07.2019. u 08:41
get url
text

U Knjaževcu kod Zaječara u Srbiji su sinoć hicima iz puške ubijene dvije i teško ranjene dvije osobe.

Jedna osoba je preminula na mjestu, a druga u bolnici nakon što je u njih rođak pucao iz puške. Tom prilikom su još dvije osobe zadobile teže tjelesne povrede.

Policija je uhapsili Nenada Ronića (63) koji je osumnjičen da je sinoć oko 20 sati u dvorištu porodične kuće u Knjaževcu hicima iz puške ubio dvije osobe, a dvije teško ranio i potom pobjegao sa mjesta događaja.

Od zadobijenih povreda u dvorištu Ronića odmah je preminuo Jastreb Asanović (38), dok je Ivan Ronić (19) podlegao povredama u knjaževačkoj bolnici.

Ubijeni su Ronićev zet i unuk, dok su Romana (20) i B. R. (15) koji su sa teškim povredama prevezeni u bolnicu, njegova snaha i unuk.

Zločnu je, kako saznaje Kurir, prethodila svađa između Ivana Ronića i njegovog brata od strica K. R. kojeg je Ivan pretukao, nakon čega se K. R. požalio djedu Nenadu, koji je potom uzeo pušku i otpočeo krvavi pir.

Ronić je nakon krvavog pira bacio pušku u dvorište i pobjegao u nepoznatom pravcu, ali ga je policija ubrzo uhapsila.

Kako se saznaje, u porodici Ronić do sada nije bilo prijava za nasilje, a krvavom zločinu prethodila je porodična svađa.

Policijska uprava u Zaječaru sinoć je saopćila da je uhapsila napadača koji je u Knjaževcu, hicima iz puške usmrtio dvije osobe, od kojih je jedna od zadobijenih povreda preminula na mjestu, dok je druga podlegla povredama u knjaževačkoj bolnici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.