Ako pak tražite partnera, možda nije loše pročitati šta astrologinje, Kathy Biehel ima za reći o vama i vašem izboru.

Ovan

Radi se o dominantnoj ličnosti, pa neki znaci nisu dobar par za ovna, prema riječima astrologinje Kathy Biehl. Bik, rak, djevica i jarac mogu ovna doživjeti kao nekoga ko nema strpljenja i neoprezan je, a znaci poput škorpije i ribe smatraju ovna nepristojnim i napadnim. Pa ko je onda idealan par za ovna? Lav je još jedan znak koji sebe smatra većim od života, pa bi tu zajedničku osobinu mogli njegovati.

Bik

Ovo je znak kojem je senzualnost prioritet i uživa u sadašnjosti. Nije čudno da bi ribe, najromatičniji znak horoskopa, za bika bile super par jer i one vole živjeti u svijetu fantazije te će se pobrinuti da ispune sve želje bika.

Ako želite jednog bika, a niste ribe, nadamo se da niste ovan, blizanac, strijelac ili vodolija jer nikako nećete odgovarati jedno drugom.

Blizanci

Oni jednostavno vole zabavu i teško ih je zadržati na jednom mjestu, jer uvijek traže novu avanturu. Dok će rak, jarac, djevica i bik blizanca smatrati površnim, strijelac će cijeniti taj neukrotivi duh.
Kombinacija ta dva znaka će u vezi sigurno uživati. Putovanja i nova iskustva mogu biti glavna okosnica ove veze.

Jarac

Malo je znakova koji se slažu s jarcem, jer osobe rođene u ovom znaku mogu biti ozbiljne i pragmatične. Ako ste strijelac, ovan, djevica, lav ili vodolija – jarac je loš izbor za partnera.
Ipak, oni nisu tako loši, a smatraju se odličnim parom za raka koji će vezu smatrati vrlo ozbiljnom i uvijek će biti tu za partnera te nuditi emociju, dok će on imati podršku koja mu je potrebna.

Djevica

Kaže se da svi vole škorpije i da su one najseksualniji znak horoskopa. Djevica može biti više hladne glave, pa pravi partner kod njih može probuditi strast. Ovan, strijelac i vodolija nisu dobar par za djevicu koje su dosta stroge i previše opuštenosti kod nekoga mogu zamijeniti za nedostatak pameti.

Vaga

Ljubiteljica pravde i uvijek će se truditi učiniti pravu stvar. Uz to vage su nevjerovatno odane i vole biti u vezi. Neki će znakovi tu osobnost smatrati napornom, poput jarca, koji voli distancu.
Ovo je intelektualan znak što ga čini savršenim partnerom za vodoliju. Ovi individualci će se oduševiti zanimljivim i provokativnim razgovorima s jednom vagom. Ako neko može učiniti da vodolija poželi biti u paru, to je vaga.