Razvode se nakon 10 godina braka: Šta je Mustafa ostavio Emini?

objavljeno: 17.02.2018. u 19:34

Emina Jahović i Mustafa Sandal su okončali brak poslije deset godina. Razveli su se sporazumno, a prema tvrdnjama upućenih, nesuglasice nisu imali ni prilikom podjele imovine.

- Mustafa je Emini ostavio luksuznu vilu u Istanbulu vrijednu 16 miliona eura. To je jedna od najljepših kuća poznatih. Posjeduje dva bazena, golf teren, teretanu, ali i šest spavaćih soba. Kuća ima prelijep pogled na cijeli grad. Pored toga, ostavio joj je i muzički studio vrijedan četiri miliona eura, za koji je Emina najviše vezana budući da je u njemu provodila dosta vremena, govori izvor blizak sad već bivšem paru, piše cdm.me.

Mustafa se iselio u jedan od stanova koji se nalaze u njegovom vlasništvu. Trenutno je u potrazi za idealnom vilom.
Kako navodi Srpski telegraf, razlog što se Mustafa lako odrekao luksuzne vile i studija leži u tome što i dalje vodi pravnu bitku oko dokazivanja imovine. Prije dvije godine pjevača su tužili za pranje novca, a po tužbi, prijete mu dvije godine zatvora i nadoknada državi od čak 54 miliona eura, prenosi cdm.me.

Ukoliko ga osude, pjevač bi mogao da proglasi bankrot, pa zato, prema tvrdnjama upućenih, nije dovodio u pitanje ostavljanje većeg dijela imovine Emini.