open-navfaktor-logo
search
Velški veznjak
Ramsey: Ronaldo je jedan od najvećih, ali i normalan čovjek
Veznjak Juventusa Aaron Ramsey izjavio je da u njegovom timu postoji prava porodična atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže da nižu pobjede u domaćoj ligi ali i Evropi
04.10.2019. u 18:00
get url
text

AnaVeznjak Juventusa Aaron Ramsey je izjavio kako je spreman i odlučan da iskoristi priliku koju je dobio u italijanskom velikanu, dodajući da ekipa igra sve bolje pod vodstvom trenera Maurizija Sarrija, javlja Anadolu Agency (AA).

Ramsey je ove sezone iz Arsenala prešao u Juventus, a već je izborio svoje mjesto u prvih jedanaest te je upisao i jedan pogodak.

- Želim biti dio ove velike priče. Nadam se da mogu pomoći svojim saigračima i klubu da postignu neke sjajne stvari na velikoj fudbalskoj pozornici - rekao je veznjak novinarima.

Posebno je pohvalio napadača Juventusa Cristiana Ronalda.

- Ronaldo me je prelijepo dočekao, kao i svi ostali. Naravno, on je jedan od najvećih u ovoj igri, ali je istovremeno normalan čovjek - dodao je.

Istakao je da u Juventusu postoji prava porodična atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže da nižu pobjede u domaćoj ligi ali i u Evropi.

- Svi žele da postignu samo jedno - da pobijedimo u fudbalskoj utakmicama i osvajamo trofeje. Svi su vrlo fokusirani na ono što trebaju raditi - kazao je Ramsey.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.