VEZANI TEKST - Špirić obećao Izetbegoviću: "Allaha mi, bit će sve uredu..."

Zastupnik Nebojša Vukanović koji često priređuje performanse u skupštinskoj sali, danas se zahvaljivao Allahu na usvajanju Odluke o privremenom finansiranju u Vijeću ministara BiH. 

– Prvo da uhvatim muštuluk i moram da čestitam gospođi Begiji, ona je ovdje danas najveći pobjednik. Ne znam šta je ovim našim kad odu u Sarajevo potpuno se promijene. Hvala Bogu i šućur Allahu, "Elhamdulillah"! Molim vas još jedan aplauz za veliku kapitulaciju velikih Srba i patriota – rekao je Vukanović  i dodao "svaka vam čast zgazili ste skupštinu, i to kad je Schmidt kojeg ne priznajete nazvao Tegeltiju". 

Zastupnik Kluba Zajedno za BiH Edin Ramić javio se za ispravak netačnog navoda kako bi podučio Vukanovića kako se pravilno izgovara. 

- Gospodin Vukanović često koristi strane riječi nepravilno koje mogu imati drugo značenje. Pravilno je "Elhamdulillah", dakle mehko "h". Kad činite zahvalu Svevišnjem onda bi trebalo da to radite pravilno, ali potpuno se slažem da treba čestitati za usvajanje u Vijeću ministara BiH - rekao je Ramić.