open-navfaktor-logo
search
Selektor Crne Gore
Radović: Da nam je neko ponudio da kod kuće igramo s Češkom za put na Mundobasket, svi bi potpisali
Reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u tuzlanskom Mejadnu od reprezentacije Bosne i Hercegovine, u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Zmajevi su bili bolji rezultatom 74:66, ali Crnogorci mogu biti zadovoljni, jer su na svom terenu protiv naše reprezentacije napravili plus 19, pa ih tako pobjeda protiv Češke, u utakmici koju igraju kod kuće vodi na Svjetsko prvenstvo.
23.02.2023. u 23:17
get url
text
Radović i Slavković

- Da nam je neko na početku kvalifikacija ponudio da kod kuće igramo s Češkom za odlazak na Mundobasket svi bi potpisali - rekao je selektor Crne Gore Boško Radović.

On je čestitao reprezentaciji BiH na pobjedi i rekao da je večeras presudilo mnogo tehničkih grešaka koje je napravio njegov tim.

- Imali smo 15 tehničkih grešaka, od toga 6-7 priliko izvođenja lopte, što je nevjerovatno. U utakmici koja se lomi na jedan-dva posjeda, promašenih osam slobodnih bacanja koje smo imali je previše. Presudile su tehničke greške, ali izgubili smo osam razlike i sve se rješava u zadnjem kolu - kaže Radović.

Selektor gostiju pohvalio je publiku u Mejdanu, gdje su igrači Crne Gore dočekani aplauzom.

- Ovo su prijateljske reprezentacije i isti doček bio je za BiH kod nas. Sigurno da je zadovoljstvo igrati u ovakvoj atmoseri. Zahvalio bih se publici i našim navijačima koji su došli iz Podgorice - zaključio je Radović.

Reprezentativac Crne Gore Andrija Slavković čestitao je reprezentaciji BiH na zasluženoj pobjedi.

- Reprezentacija BiH bila je na zavidnom energetskom nivou, mi smo imali par loših minuta i to nas je na kraju koštalo utakmice - rekao je Slavković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.