open-navfaktor-logo
search
U PAUZI
Radno na Grbavici: Stadion će biti spreman za meč BiH - Sjeverna Irska
U toku su radovi na 24 zahtjeva koje je UEFA postavila pred administraciju FK Željezničar, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice
11.09.2018. u 13:58
get url
text

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras od 20.45 sati na Bilinom polju igra meč 2. kola Lige nacija, a već se priprema stadion na kojem će Zmajevi igrati 3. kolo protiv Sjeverne Irske.

U toku su radovi na 24 zahtjeva koje je UEFA postavila pred administraciju FK Željezničar, a koji moraju biti ispunjeni prije utakmice između reprezentacija BiH i Sjeverne Irske, koja je na rasporedu 15. oktobra.

{$galerijaFotografija}

- Trenutno su u toku radovi na montiranju novih klupa za rezervne igrače, radovi na asfaltiranju platoa ispod južne tribine, postavke platforme za kamere na istočnoj tribini, dok su okončani radovi na postavljanju "panik" rasvjete, asfaltirani su prolazi za hitna i vatrogasna vozila. Kao i do sada, FK Željezničar se obavezuje da će sve zahtjeve realizirati na vrijeme i da će reprezentacije BiH i Sjeverne Irske imati odlične uvjete na stadionu Grbavica - saopćeno je iz Želje.

Vrijedi istaći i da se na pomoćnom terenu vrši postavljanje novih golova, te su prebačene klupe za rezervne igrače kako bi juniori Plavih mogli igrati domaće utakmice Premijer lige na pomoćnom terenu Grbavice.

Stadion Grbavica - radovi 11.09.2018.
1 od 9
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.