open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Radnik pao s visine od sedam metara, zadobio po život opasne povrede
Radan S. (61), radnik iz Čelinca, zadobio je teške i po život opasne povrede prilikom pada s krova u banjalučkom naselju Paprikovac.
18.05.2022. u 13:42
get url
text

Nesreća se dogodila jučer ujutro, a povrijeđeni muškarac vozilom Službe hitne pomoći prevezen je na Univeritetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS).

Kako nam je jutros rečeno iz te zdravstvene ustanove, pacijent je u Urgentni centar dovezen u 9.50 sati.

- Pacijent je primljen u politraumatizovanom stanju, inicijalno zbrinut i hospitaliziran u Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje UKC-a Republike Srpske na dalje liječenje. Prema riječima dežurnih ljekara ove Klinike, pacijent je životno ugrožen, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze u vezi sa njegovim zdravstvenim stanjem su preuranjene - kazali su za Faktor iz UKC-a RS-a.

Iz Policijske uprave Banja Luka saopćili su da su obavili uviđaj u ulici Jovana Raškovića, gdje je prilikom sanacije krova sa visine od oko sedam metara pao R. S. iz Čelinca.

- O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, kao i dežurni inspektor Uprave za inspekcijske poslove - naveli su iz banjalučke policije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.