Mrežu digitalnih radiostanica čine: Mplus radio, Radio M ExYu, Radio M Evergreen, Radio M Cafe, Radio M Gym i Radio M Narodna.

Radio M je prvi radio u BiH koji je kreirao mrežu digitalnih radiostanica nudeći slušaocima mogućnost izbora različitih muzičkih žanrova i uživanja u Muzici za dobar osjećaj.

- Podržimo domaće i dajmo vjetar u leđa domaćem mediju koji je više od 30 godina uspio da se održi na medijskoj sceni i ovaj put jači nego ikada ponudi svojim slušaocima više i ponovo bude korak ispred drugih. Kreirajući zabavni sadržaj, osluškujući svjetske trendove i želje naših slušaoca tu smo da vam svaki dan učinimo ljepšim i nasmijanim uz najveće domaće i svjetske hitove - ističu iz uprave Radija M.

Radio M osim dobro poznatih frekvencija na regijama Sarajevo 98,7MHz, Zenica 89,8 MHz, Banja Luka 104,2MHz i Tuzla 106,3MHz predstavlja nove frekvencije za regije Mostar 96,8MHz, Bihać 103,3MHz i Tešanj 107,4MHz.

Osamdeset posto populacije BiH putem svojih FM prijemnika može pratiti program Radija M i uživati u muzici za dobar osjećaj. Implementacijom digitalnog studijsko produkciskog sistema po uzoru na vodeće svjetske radio stanice, modernizacija odašiljača signala i širenja istog samo su neke od promjena koje su se desile u proteklom periodu.

Posjetite www.radiom.ba i uživajte u muzici za dobar osjećaj prateći programski sadržaj Radija M, te zabavne vijesti iz muzike, kulture, showbiza zdravlja i gradskih dešavanja.

Ne zaboravite pratiti Radio M i na društvenim mrežama. Instaliranjem videoopreme u studiju pojedine dijelove programa slušaoci mogu pratiti putem video livea na društvenim mrežama i web portala www.radiom.ba.