open-navfaktor-logo
search
Mjesto Orah
Put Bileća -Trebinje: U saobraćajnoj nesreći poginuo vozač, dvoje djece teško povrijeđeno
U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na dijelu magistralnog putu Bileća - Trebinje, poginuo je vozač automobila, a teško povrijeđeno dvoje djece.
19.06.2022. u 16:18
get url
text

Kako nam je kazao dežurni policijski službenik u Policijskoj upravi Trebinje, saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovala dva automobila, dogodila se u mjestu Orah u 7.45 sati.

- Vozač jednog automobila poginuo je na licu mjesta, dok je dvoje djece teško povrijeđeno. Prema informacijama kojima mi raspolažemo, jedno dijete prebačeno je u klinički centar u Beogradu, a drugo u Podgoricu - naveo je dežurni policijski službenik PU Trebinje i dodao da se radio o državljanima Srbije.

Iz Policijske uprave Trebinje kazali su kako je uviđaj završen, dok su istražne radnje još u toku.

No Nezavisne pišu kako su povrijeđena djeca smještena u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjoj Luci.

- Jedno dijete je zadobilo povrede glave i zbog toga je helikopterom prebačno u Banju Luku, dok je drugo zbog povreda unutrašnjih organa, operisano u našoj ustanovi i smješteno na Odjeljenje intenzivne njege - kazao je Nedeljko Lambeta, direktor Bolnice Trebinje.

Iz UKC RS dodali su "kako je sedmogodišnji dječak, koji je povrijeđen u sudaru, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju".

Prema riječima dr. Nenada Škorića, specijaliste anestezije sa reanimatologijom, "pacijent je zadobio tešku povredu glave.

- Zbrinut je i priključen na aparat za mehaničku ventilaciju. Sve dalje prognoze su neizvjesne - naveli su iz UKC RS.

Osim djece, u automobilu je bilo još troje putnika koji su zbrinuti u Bolnici Trebinje i oni su, prema Lambetinim riječima, van životne opasnosti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.