open-navfaktor-logo
search
Nakon gola
Pulis hvalio Bešića: Donijet će nam kvalitet u veznom redu
Nakon utakmice i pobjede na uvijek neugodnom gostovanju menadžer Middlesbrougha imao je samo riječi hvale za bh. reprezentativca
03.10.2018. u 09:17
get url
text
Muhamed Bešić pogodak je proslavio sa menadžerom Tonyjem Pulisom

Gostujućom pobjedom protiv Ipswicha, fudbaleri Middlesbrougha zadržali su se na drugoj poziciji engleskog Championshipa.

U meču 11. kola popularni Boro slavio je u gostima s 2:0, a prvi gol za goste u 12. minuti postigao je bh. reprezentativac Muhamed Bešić. Četiri minute kasnije Stewart Downing je zabio za 2:0, što se na kraju ispostavilo kao konačan rezultat.

Nakon utakmice i pobjede na uvijek neugodnom gostovanju menadžer Middlesbrougha imao je samo riječi hvale za bh. reprezentativca.

- Bešić nije prošao cijelu predsezonu sa Evertonom, došao je u Middlesbrough potresen. Kada je tako nije se baš lako vratiti na nivo na kojem je bio, ali nadam se da hoće kako vrijeme bude odmicalo i da će nam donijeti više kvalitete u veznom redu - rekao je Pulis.

Bešić je ove sezone upisao sedam nastupa za Boro. U tri meča bio je starte, a sinoćnjim pogodak bio mu je prvi u ovoj sezoni.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.