open-navfaktor-logo
search
West Gate
Prvi Retail park u Sarajevu uskoro otvara svoja vrata
Prvi Retail park u Sarajevu, West Gate, uskoro otvara svoja vrata. Pozivamo sve ljubitelje shoppinga da nam se pridruže na velikom otvaranju 25. augusta od 12 sati u Blažuju, na Mostarskom raskršću.
05.08.2022. u 14:06
get url
text
Retail park

Za ljubitelje shoppinga, West Gate je okupio svjetski poznate brendove na jednom mjestu. Mostarsko raskršće b.b., Blažuj, Sarajevo, ovog ljeta postaje omiljena atrakcija za zabavu, kupovinu i uživanje. Na prostoru od 40.000 kvadratnih metara  shopping centar zauzima više od 20.000 kvadratnih metara. Ovo je idealno mjesto za cijelu porodicu gdje ćete moći pronaći baš sve, od prehrane, kozmetike, odjeće, obuće, kućnih potrepština, građevinskih materijala do zanimljivih sadržaja za vaše mališane. 

Shopping pauzu možete iskoristiti u bogatom gastro dijelu, koji obuhvata kafić i restoran, M caffe te uživati u osvježavajućim pićima i najukusnijim jelima koja su uvijek svježa i spremna za vas.

Za sve posjetioce obezbijeđeno je i čak 380 besplatnih parking mjesta. Pored toga, vlasnicima električnih automobila omogućeno je besplatno punjenje istih. 

Otvarenjem West Gate Retail parka, otvara se i veliki broj radnih mjesta, te mnogo novih brendova dolazi u Sarajevo. Samo ime ovog parka simbolizira zapadni ulaz u glavni grad, te sa sobom donosi zapadnjački sistem shoppinga. Vrijednost ove investicije od 20 miliona KM, jasno pokazuje budućnost ovog projekta koji obećava samo najbolje za sve ljubitelje shoppinga i uživanja. Na officialnoj web stranici,www.westgate.ba, kao i na društvenim mrežama, moći ćete pratiti sve važne informacije, obavijesti i sniženja. 

Neki od poznatih brendova koji će svoje mjesto zauzeti u West Gate parku, činit će ovu lokaciju popularnom i veoma atraktivnom. Penny plus, Penny marketi, LC Waikiki, House, Sinsay, SportReality, DeFacto, InterSport i Deichmann samo su neki od njih koji pripremaju mnoštvo iznenađenja i vrhunsku ponudu za sve posjetioce. Očekujemo vas u velikom broju, 25.08. od 12 sati da zajedno stvorimo jedno nezaboravno iskustvo. 

Postanite dio jedne velike priče. Vaš West Gate Retail park!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.