open-navfaktor-logo
search
Stigao u Rim
Prosinečki uživo prati duel Džeke i Pjanića na Olimpicu
Selektor Zmajeva očito je uživo želio pogledati duel dvije najveće zvijezde našeg nacionalnog tima pred nastavak kvalifikacija za EURO 2020
12.05.2019. u 22:09
get url
text

Roma i Juventus večeras igraju derbi 36. kola italijanske Serie A na Olimpicu, a okršaj Edina Džeke i Miralema Pjanića uživo prati selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki.

Selektor Zmajeva očito je uživo želio pogledati duel dvije najveće zvijezde našeg nacionalnog tima pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Naša selekciju već narednog mjeseca očekuju gostovanja u Finskoj i Italiji. I dok će Žuti moći računati na svog kapitena, na veznjaka Juventusa sasvim sigurno neće u prvom susretu protiv Finske, a od odluke UEFA-e na žalbu N/FSBiH zavisit će hoće li Pjanić selektoru biti na raspolaganju za meč s Italijom, koji se igra na stadionu njegovog Juventusa.

Inače, Prosinečkog je "odao" nekadašnji fudbaler Željezničara i veliki prijatelj Edina Džeke, Amir Spahić, koji također prati utakmicu u Rimu, a zajedničku fotografiju s Prosinečkim objavio je na svom Facebooku profilu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.